Εταιρικό προφίλ Shadow

Η εταιρεία με την επωνυμία Γαλανός Ε.- Γαλανός Μ. Ο.Ε. και διακριτικό τίτλο "Shadow" ιδρύθηκε το 1981, δραστηριοποιείται στην κατασκευή, εφαρμογή και εμπορία ευρέος φάσματος συστημάτων σκίασης. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη οδό Γεωργίου Παπανδρέου & Ρήγα Φεραίου 36 στο Δάσος Χαϊδαρίου (έκθεση, γραφεία & βιοτεχνία).

Η σταθερά ανοδική της πορεία, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, οφείλεται στην συνεχή ενημέρωση της εταιρείας τόσο σε τεχνολογικό εξοπλισμό και τεχνογνωσία, όσο και στη συνεχή εξέλιξη, βελτίωση και ανανέωση των προϊόντων καθώς επίσης και στην προσαρμογή της στις ανάγκες της αγοράς. Η εταιρεία απασχολεί μόνιμα, άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, γεγονός που διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα κατασκευής των συστημάτων αλλά και την ορθή εφαρμογή τους. Τα συστήματα σκίασης Shadow, κατασκευάζονται από κομψά, αξιόπιστα υλικά, Ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Η πολυετή συνεργασία με τους καλύτερους οίκους του εξωτερικού (όπως η Coulisse.com) διασφαλίζει την ανώτερη ποιότητα των υλικών στο σωστό κόστος και χρόνο παράδοσης.

Τα στοιχεία που συνθέτουν το δυνατό προφίλ της εταιρείας Shadow στο διάστημα 35 ετών στον χώρο της σκίασης είναι η εμπειρία, η συνέπεια, η αξιοπιστία, η εξειδίκευση, η άμεση εξυπηρέτηση, η επικοινωνία και η ευελιξία.

Για όλα τα παραπάνω εγγύηση αποτελούν όλοι οι μέχρι σήμερα πελάτες μας που μας εμπιστεύθηκαν και μας εμπιστεύονται.

Η εταιρεία Shadow είναι πιστοποιημένη από τον Φορέα Πιστοποίησης EQA, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015.