Εικόνα για την κατηγορία Ξύλινες

Ξύλινες

Το κλασσικό είναι πάντα chic

Ο πιο ζεστός και κλασσικός τρόπος σκίασης, οι οριζόντιες ξύλινες περσίδες χειροκίνητες ή ηλεκτροκίνητες, διακρίνονται για την κομψότητα, την καλαισθησία αλλά και ιδιότητά τους να εναρμονίζονται απόλυτα με οποιοδήποτε διακοσμητικό ύφος. Επιπλέον, με τον νέο χειροκίνητο μηχανισμό Absolute 50mm η λειτουργία της περσίδας γίνεται άνετα και ομαλά ακόμα και σε μεγάλες επιφάνειες απαλλάσσοντας μας από το βάρος του ξύλου. 
Οι αμέτρητοι συνδυασμοί ξύλου και τρέσας (25mm & 38mm) παντρεύουν τα χρώματα με μοναδικό τρόπο, ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς. Επιπλέον είναι διαθέσιμες και με σκαλιέρα κορδονιού.
Συνδυάζονται με τον μηχανισμό Absolute (25mm & 50mm), Classic (50mm) & Basic (25mm).


Φωτογραφίες Εφαρμογών

Επιλογές Μηχανισμών

Absolute

Ο νέος μηχανισμός Absolute, συνδυάζεται με ξύλινες περσίδες 25mm & 50mm, δερμάτινες 50mm αλλά και σε μεγάλες διαστάσεις με 25mm αλουμίνιο. Η λειτουργία του συστήματος γίνεται άνετα και ομαλά ακόμα και σε μεγάλες επιφάνειες απαλλάσσοντας μας από το βάρος του ξύλου. Διατίθεται σε 8 χρώματα και ηλεκτροκίνηση. Επιπλέον συνεργάζεται με πλαϊνούς οδηγούς.

Monocontrol

Η λειτουργία των οριζόντιων περσίδων γίνεται ακόμα πιο απλή υπόθεση. Η νέα χειροκίνητη λειτουργία Monocontrol του πλέον επιτυχημένου συστήματος οριζοντίων Absolute είναι πλέον γεγονός. Η λειτουργία πραγματοποιείται μόνο μέσω μίας μεταλλικής αλυσίδας η οποία μας επιτρέπει την λειτουργία προς τα πάνω, προς τα κάτω αλλά και την περιστροφή των οριζοντίων περσίδων με ακρίβεια, μόνο με έναν χειρισμό.

Basic

Ο βασικός μηχανισμός λειτουργίας οριζόντιων περσίδων BASIC, ελαφρύς και αξιόπιστος, καλύπτει τις βασικές ανάγκες σκίασης. Συνδυάζεται με περσίδες αλουμινίου 15mm & 25mm, καθώς και με ξύλινες περσίδες 25mm. Επιπλέον συνεργάζεται με πλαϊνούς οδηγούς.


Τρόποι Λειτουργίας

Ηλεκτροκίνητη

Χειροκίνητη

Η λειτουργία των χειροκίνητων μηχανισμών πραγματοποιείται με κορδόνι (Absolute), κορδόνι & μπαστούνι (Basic) ή αλυσίδα (Absolute Monocontrol). Η λειτουργία των ηλεκτροκίνητων μηχανισμών πραγματοποιείται με μπουτόν ή τηλεχειρισμό. Επιπλέον είναι διαθέσιμη και η αθόρυβη λειτουργία από την Somfy® μέσω των ειδικών μοτέρ Sonesse® η οποία συνδυάζεται και με την λειτουργία tilting.