Εικόνα για την κατηγορία Διάτρητα

Διάτρητα

Διάτρητα υφάσματα σκίασης. Επιλέξτε το πόσο επιθυμείτε να βλέπετε έξω από το χώρο σας μέσα από διαφορετικούς τύπους υφασμάτων, ποικιλία διατρήσεων και πλέξεων.
Η συλλογή διάτρητων υφασμάτων SHADOW® έχει εφαρμογή σε συστήματα σκίασης όπως roller, panel & vertical. Είναι δημοφιλής τόσο σε επαγγελματικούς όσο και για οικιακούς χώρους λόγω της μακροζωίας της, της ανθεκτικότητά της, του design, όπως και των υψηλών προδιαγραφών των υφασμάτων.

Φωτογραφίες Εφαρμογών

Screen - Διάτρητα Υφάσματα

Η πλήρη γκάμα διατρήσεων Screen Screen Essential 1%, 3%, 5%, 10%, Linen 5%, Reflection 3%, Metallic 7% & Soltis 5%-10% είναι διαθέσιμη σε διάφορους χρωματισμούς και πλέξεις. Μας προσφέρουν την πλέον ποιοτική σκίαση συνδυάζοντας τον προσανατολισμό του κτηρίου και την βαθμίδα διάτρησης, ενώ ταυτόχρονα μας επιτρέπουν να έχουμε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον.

Απόλυτα οικολογικός ο τρόπος παραγωγής των υφασμάτων, αντιβακτηριδιακά, δεν περιέχουν μόλυβδο ή άλλα τοξικά στοιχεία όπως φορμαλδεΰδη κ.α. και μας προσφέρουν την μέγιστη UV προστασία. Επιπλέον, φέρουν πιστοποιητικό βραδυφλεγές υφάσματος. Κατάλληλο για συνθήκες υγρασίας.

Ο καθαρισμός των διάτρητων υφασμάτων γίνεται με υγρό καθαρό πανί τοπικά στην λερωμένη επιφάνεια ενώ η συντήρησή τους με ηλεκτρική σκούπα σε χαμηλή βαθμίδα.

Διαθέσιμες επιλογές υλικού

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΩΝ ΠΕΡΣΙΔΩΝ

 
ΥΦΑΣΜΑΣΥΝΘΕΣΗΦΑΡΔΟΣ mmΠΑΧΟΣ mmΒΑΡΟΣ g/m2ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΦΩΣΑΦΛΕΚΤΟ
FLASHGUARD 100% POLYESTER 127 0,45 405 4 ~ 6 ΝΑΙ
SCREEN SH-C-05 30% POLYESTER-70% PVC 89 0,55 410 8 B1 DIN 4102