Εικόνα για την κατηγορία Δερμάτινες

Δερμάτινες

Κύρος

Οι οριζόντιες δερμάτινες περσίδες, είναι διαθέσιμες σε 50mm με τρέσα (25mm & 38mm) ή με σκαλιέρα κορδονιού. Διακρίνονται για την κομψότητα και το κύρος τους και επιλέγονται σε high-end projects όπως mega-yachts, διευθυντικά γραφεία κ.α. 
Συνδυάζονται με τον μηχανισμό Absolute & Classic.


Φωτογραφίες Εφαρμογών

Επιλογές Μηχανισμών

Absolute

Ο νέος μηχανισμός Absolute, συνδυάζεται με ξύλινες περσίδες 25mm & 50mm, δερμάτινες 50mm αλλά και σε μεγάλες διαστάσεις με 25mm αλουμίνιο. Η λειτουργία του συστήματος γίνεται άνετα και ομαλά ακόμα και σε μεγάλες επιφάνειες απαλλάσσοντας μας από το βάρος του ξύλου. Διατίθεται σε 8 χρώματα και ηλεκτροκίνηση. Επιπλέον συνεργάζεται με πλαϊνούς οδηγούς.

Classic

Το retro design του μηχανισμού Classic είναι μοναδικό για τους λάτρεις του είδους. Συνδυάζεται με ξύλινες ή δερμάτινες περσίδες 50mm και τρέσα 25mm & 50mm.


Τρόποι Λειτουργίας

Ηλεκτροκίνητη

Χειροκίνητη

Η λειτουργία των χειροκίνητων μηχανισμών πραγματοποιείται με κορδόνι (Absolute), κορδόνι & μπαστούνι (Basic) ή αλυσίδα (Absolute Monocontrol). Η λειτουργία των ηλεκτροκίνητων μηχανισμών πραγματοποιείται με μπουτόν ή τηλεχειρισμό. Επιπλέον είναι διαθέσιμη και η αθόρυβη λειτουργία από την Somfy® μέσω των ειδικών μοτέρ Sonesse® η οποία συνδυάζεται και με την λειτουργία tilting.