Εικόνα για την κατηγορία Αλουμινίου

Αλουμινίου

Ο εργάτης

Οι οριζόντιες περσίδες αλουμινίου είναι ένα από τα πιο οικονομικά συστήματα σκίασης. Εφαρμόζονται κυρίως σε επαγγελματικούς χώρους, αλλά και σε χωρίσματα γραφείων και μπορούν να ελέγξουν την φωτεινότητα και την ιδιωτικότητα του χώρου και μία απλή περιστροφή. Διαθέσιμες σε 15mm & 25mm, σε απλά, ειδικά και διάτρητα χρώματα. Συνδυάζονται με τον μηχανισμό Basic (15mm & 25mm), και σε μεγάλες διαστάσεις με τον μηχανισμό Absolute (25mm-σκαλιέρα κορδονιού).


Φωτογραφίες Εφαρμογών

Επιλογές Μηχανισμών

Basic

Ο βασικός μηχανισμός λειτουργίας οριζόντιων περσίδων BASIC, ελαφρύς και αξιόπιστος, καλύπτει τις βασικές ανάγκες σκίασης. Συνδυάζεται με περσίδες αλουμινίου 15mm & 25mm, καθώς και με ξύλινες περσίδες 25mm. Επιπλέον συνεργάζεται με πλαϊνούς οδηγούς.

Absolute

Ο νέος μηχανισμός Absolute, συνδυάζεται με ξύλινες περσίδες 25mm & 50mm, δερμάτινες 50mm αλλά και σε μεγάλες διαστάσεις με 25mm αλουμίνιο. Η λειτουργία του συστήματος γίνεται άνετα και ομαλά ακόμα και σε μεγάλες επιφάνειες απαλλάσσοντας μας από το βάρος του ξύλου. Διατίθεται σε 8 χρώματα και ηλεκτροκίνηση. Επιπλέον συνεργάζεται με πλαϊνούς οδηγούς.


Τρόποι Λειτουργίας

Ηλεκτροκίνητη

Χειροκίνητη

Η λειτουργία των χειροκίνητων μηχανισμών πραγματοποιείται με κορδόνι (Absolute), κορδόνι & μπαστούνι (Basic) ή αλυσίδα (Absolute Monocontrol). Η λειτουργία των ηλεκτροκίνητων μηχανισμών πραγματοποιείται με μπουτόν ή τηλεχειρισμό. Επιπλέον είναι διαθέσιμη και η αθόρυβη λειτουργία από την Somfy® μέσω των ειδικών μοτέρ Sonesse® η οποία συνδυάζεται και με την λειτουργία tilting.