Εικόνα για την κατηγορία ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΕΡΣΙΔΕΣ

Οριζόντιες Περσίδες

Οι οριζόντιες περσίδες, είναι ένα δημοφιλές σύστημα σκίασης το οποίο διακρίνεται για την ευκολία του στην εναλλαγή από την φωτεινότητα στην μερική συσκότιση και από την επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον στην ιδιωτικότητα του χώρου με μια απλή περιστροφή. Εφαρμόζονται τόσο σε οικιακό όσο και επαγγελματικό χώρο και είναι διαθέσιμες σε αλουμίνιο, ξύλο και δέρμα.

Εικόνα της Αλουμινίου

Αλουμινίου

Ο εργάτης

Ο εργάτης

Εικόνα της Ξύλινες

Ξύλινες

Το κλασσικό είναι πάντα chic

Το κλασσικό είναι πάντα chic

Κύρος

Επιλογές Μηχανισμών

Basic

Ο βασικός μηχανισμός λειτουργίας οριζόντιων περσίδων BASIC, ελαφρύς και αξιόπιστος, καλύπτει τις βασικές ανάγκες σκίασης. Συνδυάζεται με περσίδες αλουμινίου 15mm & 25mm, καθώς και με ξύλινες περσίδες 25mm. Επιπλέον συνεργάζεται με πλαϊνούς οδηγούς.

Absolute

Ο νέος μηχανισμός Absolute, συνδυάζεται με ξύλινες περσίδες 25mm & 50mm, δερμάτινες 50mm αλλά και σε μεγάλες διαστάσεις με 25mm αλουμίνιο. Η λειτουργία του συστήματος γίνεται άνετα και ομαλά ακόμα και σε μεγάλες επιφάνειες απαλλάσσοντας μας από το βάρος του ξύλου. Διατίθεται σε 8 χρώματα και ηλεκτροκίνηση. Επιπλέον συνεργάζεται με πλαϊνούς οδηγούς.

Classic

Το retro design του μηχανισμού Classic είναι μοναδικό για τους λάτρεις του είδους. Συνδυάζεται με ξύλινες ή δερμάτινες περσίδες 50mm και τρέσα 25mm & 50mm.


Τρόποι Λειτουργίας

Ηλεκτροκίνητη

Χειροκίνητη

Η λειτουργία των χειροκίνητων μηχανισμών πραγματοποιείται με κορδόνι (Absolute), κορδόνι & μπαστούνι (Basic) ή αλυσίδα (Absolute Monocontrol). Η λειτουργία των ηλεκτροκίνητων μηχανισμών πραγματοποιείται με μπουτόν ή τηλεχειρισμό. Επιπλέον είναι διαθέσιμη και η αθόρυβη λειτουργία από την Somfy® μέσω των ειδικών μοτέρ Sonesse® η οποία συνδυάζεται και με την λειτουργία tilting.